Altijd vers in uw winkel!

Voor ons is Bloemenexport meer dan de in- en verkoop van bloemen en planten. Vanuit de liefde voor het vak, doen wij er alles aan om het beste te leveren. Dat betekent dat wij naast een uitstekende verzorging van onze bloemen en planten altijd werken aan verdere verbetering van de kwaliteit.

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat wij de beste kwaliteit bloemen en planten weten te selecteren. De zorgvuldige en snelle verwerking ervan en de uitstekende klimaatbeheersingssystemen in onze opslagruimten en vrachtwagens zorgen ervoor, dat u uw klanten het beste kunt bieden.

Twee keer per week een verse lading!

Nog geen klant? Neem vrijblijvend contact op!

contact form
Please input Contact Form Shortcode

Over ons

Aanhane is opgericht in 1981 toen Wim Aanhane zijn eigen exportbedrijf in bloemen startte. Iets meer dan drie decennia later opereren wij in Duitsland onder de naam Aanhane GmbH waarbij onze thuishaven in Willstätt ligt. Daarnaast werken wij sinds 2002 in Frankrijk onder de naam LMA Fleurs. Met onze vier lijnen op deze twee landen, leveren wij u ons kwalitatief hoge en brede assortiment bloemen en planten.

Wim is als eigenaar niet alleen verantwoordelijk voor het uitbouwen van dit bedrijf, ook rijdt hij nog regelmatig de bloemen naar u als klant in beide landen.

Desirée en Rick, tweede generatie binnen ons familiebedrijf, vormen samen met Wim het hart van onze onderneming. Rick werkt als lijnrijder en is verantwoordelijk voor het verkopen en leveren van onze bloemen en planten in Duitsland. Desirée is verantwoordelijk voor de afdeling administratie en de webshop vanuit Nederland.
Contact Rick
06-1234567
Rick@e-mail.nl
Contact Desiree
06-1234567 
Desiree@e-mail.nl
Contact Wim
06-1234567
Wim@e-mail.nl